Кога ќе се спојат класиката и модерниот луксуз во домот на Ени Ленокс...

31 август 2018

Славната пејачка од познатата група Eurythmics, Ени Ленокс неодамна вложи 4,3 милиони долари за реновирање на нејзината куќа во Холивуд, која инаку е изградена во 1962 година.

Новиот стил кој доминира во ентериерот е спој на класиката со модерниот луксуз, што резултира со пријатен и простран амбиент ослободен од непотребни детали.

Прозорите се простираат од подот до плафонот, што обезбедува големо количество на природна светлина.

Во дневната соба акцентот е ставен на белиот камин, а директно се излегува на терасата со прекрасен панормаски поглед.

Кујната пак, е уредена во европски стил, во комбинација на дрво и мермер.

Објавено:
31 август 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
334 пати