Креативни идеи за вашата домашна библиотека

1 март 2017

Ако сте љубители на книгите и ги имате во голем број, сосема е логично и практично да одвоите едно катче во вашиот дом како ваша домашна библиотека.

Покрај тоа што со вашата домашна библиотека ќе внесете дополнителна топлина и комфор во домот, ќе имате и само ваше, интимно катче во кое ќе уживате со добра книга.

Истовремено овој простор од вашиот дом може да го искористите и како работен, доколку работите од дома, со што ќе ја зголемите неговата функционалност.

Неколку инспиративни и креативни идеи ќе најдете во продолжение.

 

Објавено:
1 март 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
801 пати