Максимално искористена гарсоњера

29 ноември 2018

 Оваа мала гарсоњера може доста да не научи околу вистинските начини на користење на малите квадратури.
Некои од нас константно трагаат по начини за подобрување на своите гарсоњери и малите квадратури а притоа да не се менува ништо драстично.

Други пак сакаат да откријат нов начин да го исполнат својот исклучителен ентериер со сезонски шарм. Меѓутоа најчест проблем со дизајнот на урбани станови е можноста за зголемување на расположливиот простор.
За да поедноставиме, доволно е да кажеме дека сите кои живееме во градовите сакаме да го искористиме својот простор на најдобар можен начин.

Целата содржина прочитајте ја > ТУКА

Овие квадратури на станови, како и двособни, трособни и четворособни донови можете да најдете во актуелните понуди на најновиот објект на Connect 5 на Елена Лука Хоум.

Објавено:
29 ноември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
748 пати