Мал компактен стан со акцентирани детали

16 јуни 2017

Прво што би забележале во овој стан е белата и црната палета во комбинација со златни и розови акценти. Ова важи и за лампите со огледала, уметничките детали и антиквитети, како што е позлатениот телефон во спалната соба. Овие предмети го прават станот уникатен но, истовремени и го дефинират неговиот карактер.

Дневната соба е мала, како што можете и да очекувате од стан со површина од 40м2, но сепак деталите не недостигаат. Всушност, големите прозорци и белите ѕидови соработуваат заедно за да ја зголемат достапноста до природна светлина која на овој стан му овозможува поголемо чувство на пространост од она кое неговите димензии го дозволуваат.

Повеќе за оваа содржина прочитајте на овој линк.

Објавено:
16 јуни 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
644 пати