Мал стан со детали во неонски бои – полн погодок

25 мај 2016

Јаките бои многу влијаат на општиот впечаток што просторот го остава, без оглед на неговата намена. Кај помалите станови потребно е внимателно да ги искомбинирате бидејќи премногу неонски бои можат да предизвикаат преголем напор за очите.

Целата содржина прочитајте ја > ТУКА

Објавено:
25 мај 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.807 пати
Тагови: 
Elena Luka Home
Извор: 
Elena Luka Home