Доколку не сте фан на секојдневните и обични форми кога е во прашање мебелот, имаме одличен предлог за вас: мебел во геометриски форми.

Ваквиот тип на мебел е хит во модерното домување и е застапен во различни варијанти: од ситни декоративни елементи до оној мебел што доминира во просторот и е фокусот во ентериерот.

Со геометриските облици и форми ќе внесете возбуда во вашиот дом и ќе го освежите просторот во кој секојдневно поминувате најголем дел од денот. Еве неколку инспиративни предлози:

 

Објавено:
10 март 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
320 пати