Минималистички уреден рај во Скопје

15 февруари 2016

Ако планирате вашиот стан да го средите во луксузен и модерен стил, овој скопски апартман ќе ви послужи како совршен пример.

Овој неверојатно убав стан кој се наоѓа во Скопје, во поткровјето на новиот објект на „Elena Luka Home ", а за неговото уредување е одговорен еден од архитектите на нашата фирма. Овој проект го носи името Large Harmony и е дел од Living Large, програмата за новиот објект на нашата компанија која покрај овој апартман содржи уште неколку слично уредени станови кои пружаат луксузно домување.

Прочитајте ја целата содржина > ТУКА

Објавено:
15 февруари 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
5.661 пати
Извор: 
Elena Luka Home