Минималистички уреден стан со дрвен декор

1 јуни 2020

За еден простор да има печат и да изгледа кохезивен, потребен е лајтмотив кој ќе се провлекува низ приказната на тој простор. Овој стан од предградието на Мелбурн за свој лајтмотив го има дрвото – природен материјал кој му дава топлина на домот и без премногу декорација.

Ѕидовите се обложени со дрвени облоги кои внимателно се избалансирани со другите природни материјали.

Целата содржина на овој линк.

Објавено:
1 јуни 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
479 пати