Модерни дневни соби во кои преовладуваат сиви и жолти бои

22 ноември 2018

Ви презентираме неколку дневни соби во кои преовладуваат сивите и жолтите тонови, а кои се надеваме ќе ви послужат како инспирација при преуредување на вашиот дом.

Сивата боја всушност се вбројува во групата основни бои, бидејќи е добиена со мешање на бела и црна боја. Таа лесно се комбинира со силните бои, а со неа никогаш нема да погрешите. Додека пак, жолтата боја веќе втора година е апсолутен хит кога станува збор за дизајнирање на ентериер. Таа внесува разиграност и позитивна енергија.

Целата содржина прочитајте ја ТУКА

Објавено:
22 ноември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.014 пати