Модерно поткровје за млад љубовен пар

19 декември 2018

Архитектите од студиото RU.LЕЅ изработиле одлично решение за поткровје кое во целост ги задоволува потребите на една млада љубовна двојка. Тие концепирале модерно уреден стан со примена на мебел со минималистички дизајн, со цел да се постигне удобно сместување, чисти линии и комфор. Бидејќи се работи за релативно мало поткровје, најзастапени се...

Целата содржина прочитајте ја ТУКА

 

Објавено:
19 декември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.157 пати