Модерно уреден стан што ги задоволува сите стандарди на современиот човек

27 август 2020

Функционалност и естетика во домувањето, создаваат идеална целина.

Како пример за ваков комплементарен спој, одбравме стан што ги задоволува и највисоките критериуми на современиот човек. „Moonwalk" е станбена единица од 44м2 лоцирана во новиот ексклузивен објект Futura на Elena Luka Home.

Во неговото уредување е направен спој на модернистичката и елегантната естетика надополнета со практичен распоред, што овозможува максимално и рационално искористување на просторот, дефиниран според највисоките светски стандарди на архитектурата.

Во дизајнот на ентериерот ќе го забележите контрастот помеѓу текстурите и зелените и сивите тонови, што доловува ефект на слоевитост и модерен пристап во осмислувањето на целината. Големо внимание е посветено и на осветлувањето што има значајна функција во создавањето на домашниот амбиент, а стаклените, транспарентни површини се уште еден сегмент што го надополнува впечатокот.

Кој не би посакал вака совршен, топол и модерен дом?

За сите детали информирајте се на овој линк.

 

Објавено:
27 август 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.116 пати
Тагови: 
Elena Luka Home