Најпопуларните парчиња од Икеа – веројатно имате некое дома!

5 септември 2019

Шведскиот гигант Икеа со децении е синоним за скандинавскиот дизајн, практичност, едноставност и прифатливите цени на елементите за уредување на домот.

Секоја година Икеа ни презентира каталози со нова палета на производи што припаѓаат на актуелните тенденции за уредување на ентериерот и екстериерот. Но, во богатата палета, се издвојуваат неколку производи кои важат за најпопуларни и најпродавани, без разлика што некои од нив се дзајнирани и пред повеќе од три децении.

Благодарение на нивниот универзален дизајн и квалитет, тие си го наоѓаат своето место и во модерното домување, а можеби имате некое парче и во вашиот дом?

Полица за книги „Billy"

Стол „Poang"

Кревет „Malm"

Полица „Kallax"

Килим „Stockholom"

Стол „Docksta"

Шолја за кафе „Fargrik"

Објавено:
5 септември 2019
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.916 пати