Најпопуларните трендови за уредување на ентериерот

7 јуни 2017

Кога станува збор за дизајн на ентериер и уредувањето на просторот, на големите светски саеми забележани се одредени трендови кои ќе ја обележат оваа година. Посебен акцент е ставен на иновативното осветлување, ефектни дезени и бои, како и впечатливи парчиња мебел, односно трендови кои можат на едноставен начин во целост да го трансформираат просторот. 

Повеќе за оваа содржина прочитајте на овој линк.

 

Објавено:
7 јуни 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
999 пати