Најпосакуваната ламба од Икеа сезонава

18 јули 2020

Транспарентен сад со светилка во средината е грубо опишан дизајн на ламбата која стана вистински хит. Икеа ја предложи како декор за спални соби, но љубителите на минималистичкиот дизајн, успешно ја комбинираат и во други соби.

Ламбата насловна како „FADOI“ е во неутрални нијанси, па токму затоа и е лесно вклоплива во различни ентериери. Формата ја прави истовремено едноставна, елегантна и мошне впечатлива.

Одговара на минималистички ентериери, но подеднакво успешно може да се вклопи и во домови каде предност се дава на еклектичноста и максимализам.

Интересно е што не се работи за најнов модел, но успеа да заживее повторно. За нејзината популарност придонесува и цената - чини 15 евра, а изгледа навистина впечатливо.

Во продолжение погледнете примери како е инкорпорирана во различни домови:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @porta.dezoito onJul 16, 2020 at 5:01am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by #ourcosyplace (@our_cosy_place) onMay 30, 2019 at 12:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by; (@laureen90s) onJul 21, 2018 at 7:01pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by #ourcosyplace (@our_cosy_place) onJun 7, 2019 at 9:02am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sara Baiocco (@semisbaio) onMar 28, 2020 at 4:01am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paulina Struś (@paulina.strus) onApr 18, 2019 at 11:56am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RANI K NORBERG (@fairytalelane) onNov 12, 2018 at 5:38am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Life by Iv (Ivy) (@lifebyiv) onNov 4, 2018 at 1:52am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Josefine Svensson • Skara (@josefineshem) onMay 14, 2018 at 12:22pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gosia (@acototakieladne) onSep 12, 2017 at 10:10am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ikea Inspo (@my.ikea.inspo) onOct 26, 2018 at 2:44am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@belleblancmira) onApr 19, 2019 at 8:48am PDT

 

Објавено:
18 јули 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.377 пати
Тагови: 
ламба Икеа