Нов инста-тренд: Перници во форма на школка

8 јуни 2020

Некои ги нарекуваат лепеза пораки, додека за други се перници во форма на школка. Како сакате наречете ги, но овие перници се новиот инстаграм тренд.

Најчесто се прават од кадифе или велур и се совршено освежување за домот.

Служат како додаток во ентериерот во дневна соба или спална, а посебно им се радуваат и тинејџерите, бидејќи доаѓаат во интензивни бои и се впечатливи.

Се вклопуваат лесно и во ентериер што го негува бохо стилот, но и во оние каде доминира луксузната нота.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miła (@moi_mili) onMar 15, 2020 at 11:55am PDT

Секоја од пернциите е со цврста текстура и најчесто доаѓаат во сет од неколку. Дури и ако сакате да ја разубавите терасата или дворот, овие перници ќе бидат добар избор.

Еден од брендовите што го популаризираа овој тренд е полскиот „Мои Мили“, а секоја од перничките е околу 30 евра.

Погледнете како се вклопуваат во различни ентериери и соби:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Make Moves Vintage (@makemovesvintage) onAug 23, 2019 at 9:30am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adaptations NY (@adaptationsny) onMar 27, 2018 at 8:38am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Swan’s House (@theswanshouse) onOct 15, 2019 at 12:16pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamar Mogendorff (@tamar.mogendorff) onAug 13, 2018 at 9:17am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamar Mogendorff (@tamar.mogendorff) onFeb 6, 2020 at 9:14am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamar Mogendorff (@tamar.mogendorff) onJan 6, 2020 at 9:52am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miła (@moi_mili) onMay 31, 2020 at 12:38pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamar Mogendorff (@tamar.mogendorff) onMay 29, 2020 at 9:05am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamar Mogendorff (@tamar.mogendorff) onMay 19, 2020 at 11:20am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Westwing.it (@westwing.it) onMay 20, 2020 at 5:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HomyVibe (@homyvibe) onOct 19, 2019 at 2:02am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Autumn | Design & Styling (@autumnhacheydesign) onAug 12, 2019 at 1:32pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Swan’s House (@theswanshouse) onJan 25, 2020 at 7:45am PST

 

Објавено:
8 јуни 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
742 пати