Да уредите складишен простор е предизвик...

Подрумските простории најчесто долго по вселувањето во стан остануваат недефинирани и неуредени. Во основа ги претвораме во магацини каде чуваме вреќи со компири, стар мебел, зимски гуми, разни кутии и други работи кои не сакаме да ги имаме во станот, односно работи кои лесно би можеле да ги наречеме отпад.

Со добра изолација и вентилација, со добро осветлување какви што се подрумските простории во Elena Luka Home вашиот подрум може да биде Ваша омилена соба плус и навистина да Ви го олесни живеењето...

Повеќе за содржината прочитајте >>>>> ТУКА.

Објавено:
17 мај 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
262 пати