Одберете идеални бои за вашиот мебел

19 ноември 2016

Обично се смета дека мебелот треба да биде во неутрални бои, па ретко кој ќе се осуди својот стан да го трансформира во експеримент со бои. Доколку сте меѓу оние кои не се задоволни со просекот, а во вашиот стан доминира белата боја (ѕидови, подови, дел од мебелот, греди, елементи), неограничените можности ви се на располагање.

Пред сè треба да знаете дека удобноста во просторот многу зависи од комбинацијата на бои и светлост, а од вас зависи какви бои ќе одберете за да ви одговараат.

Целата содржина прочитајте ја > ТУКА

 

Објавено:
19 ноември 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
786 пати
Извор: 
Elena Luka Home