Имате малку простор за вашите садови, никогаш доволно полици, а слободниот простор исто како да не постои.

Малите кујни се многу почеста појава во современите стамбени простори, отколку големите кујни. Повеќето станови и куќи во градот на нашите простори имаат токму мали кујни. За оние кои уживаат во готвењето, малата кујна може да биде вистински проблем. Во кујната обично има куп апарати, садови и предмети кои често ги користиме. Овие предмети најчесто завземаат огромен простор и затоа кујната би требало да е добро осмислена.

Не очајувајте ако живеете во дом со тесен и мал простор за кујната. Постојат многу начини да ја украсите и дизајнирате за да може да се претвори во простор кој вистински ќе ви биде од корист.

Погледнете ги сите идеи > ТУКА

 

Објавено:
20 ноември 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
6.952 пати
Извор: 
Elena Luka Home