Осветлувањето - клучен елемент за атмосфера во уредувањето на домот

11 мај 2020

Доколку имате нов дом или едноставно сакате да го освежите Вашето гнездо – секогаш имајте го на ум осветлувањето. Иако не е секогаш во преден план, осветлувањето игра клучна улога во креирање на атмосфера специфична за Вашиот начин на живот. За да се постигне идеалниот баланс, важно е да знаете каков извор на осветлување постои и каква е нивната функција.

Целата содржина на овој линк.

Објавено:
11 мај 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
330 пати