Освежете го ентериерот со овие интересни налепници за ѕид

18 јануари 2017

Доколку имате желба да направите ефективна промена во вашиот домашен ентериер, а при тоа да не бара многу време и финансии, ние ќе ве инспирираме со една интересна идеја: стикери за ѕид.

Актуелни се минималистички теми, графички дизајни, што особено совршено се вклопуваат во модерните ентериери.

Одберете соодветна форма и големина и селектирајте која е најсоодветна позиција на ѕидот. Со стикерите може да направите и една целосна композиција која ќе биде во континуитет на мебелот, веќе постоечките полички на ѕидот или огледалото.

Инспирирајте се од примерите во фото галеријата.

 

Објавено:
18 јануари 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
552 пати