Пет мобилни апликации за внатрешно уредување

14 мај 2020

Без разлика дали сакате комплетно да го реновирате Вашиот стан или само да го декорирате, а притоа не сакате да вклучувате професионалци – тогаш обидете се со мобилни апликации. За да не се изгубите во морето апликации, ние ги избравме најдобрите апликации – кои, патем, се бесплатни.

Погледнете кои се и веднаш почнете со уредување!

Havenly – Најдобра за да добиете професионални совети
Достапна само за iOS

Доколку немате искуство со внатрешно уредување, тоа може да стане прилично збунувачко и напорно. Тука настапува оваа апликација. Овде може да добиете професионална помош – бесплатно!
Прикачете фотографија од собата која сакате да ја преуредите, најдете дизајнер и почнете разговор со него. Секако, доколку сакате да Ви ја заврши целата соба, ќе треба да доплатите.

Остатокот од содржината прочитајте го на овој линк.

Објавено:
14 мај 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
809 пати
Тагови: 
Elena Luka Home