Погледнете како е уреден домот на Џејсон Стејтам и Роси Хантингтон

11 јуни 2020

Британката Роси Хантингтон Вајтли го освои светот со својата убавина. Во модна смисла, таа е една од најдобро облечените жени во светот, придржувајќи се најчесто до минималистичката естетика.

Но, истата ја пренесува и во својот дом, а тоа го открива и на својот Инстаграм профил. Со сопругот Џејсон Стејтам живеат во луксузна вила во Лос Анџелес, а од фотографиите на социјалните мрежи се гледа дека бира едноставни, но во исто време и мошне впечатливи парчиња мебел.

За совршениот изглед на домот, се консултирала со дизајн студио, но во финалниот изглед учествувала и самата. Ентериерот вклучува и колекционерски примероци мебел, со кои е направена комбинација на модернистички и винтиџ стил.

Љубител е на колекцијата „Pierre Jeanneret“, па во домот има повеќе парчиња со овој потпис.

Во нејзиниот дом нема сувишни предмети и секое парче мебел доаѓа до израз.

Погледнете и сами:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onMay 5, 2020 at 7:33am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onMay 4, 2020 at 9:34pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onApr 28, 2020 at 4:41pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onApr 27, 2020 at 4:23pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onApr 17, 2020 at 11:10pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onMar 30, 2020 at 8:45pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onMar 30, 2020 at 4:37pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onMar 28, 2020 at 9:13am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onMar 12, 2020 at 10:11pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onMar 11, 2020 at 6:13pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onFeb 11, 2020 at 7:56am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onDec 21, 2019 at 7:21am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onDec 16, 2019 at 3:37pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onAug 30, 2019 at 10:08am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onAug 6, 2019 at 1:49pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) onAug 6, 2019 at 1:49pm PDT

 

 

Објавено:
11 јуни 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
662 пати