Празнична инспирација: Како македонските блогери ги украсија домовите?

6 декември 2021

Во потрага по празнична инспирација ѕирнавме во профилите на македонските блогери за ентериер. Од она што го видовме, тие ги следат тековните трендови, па забележавме дека декорации со бои усогласени со остатокот од ентериерот доминираат.

Сијалички, елки украсени во една или две бои, празнични колачиња и украси... Погледнете и доколку сè уште не сте пристапиле кон украсување на домот, можеби ова ќе ви биде совршена инспирација:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by pepe_s.place (@pepe_s.place)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by pepe_s.place (@pepe_s.place)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by pepe_s.place (@pepe_s.place)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sandra (@sandramalet)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@gagagjorgjievska)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@elena.alac)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@ivanna.iliev.tanevski)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ognena (@hyggnena)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@valenntinnar)

Објавено:
6 декември 2021
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
13.286 пати