Во духот на празничната атмосфера, компанијата WallPepper® во вашиот дом носи  дел од магијата на оваа сезона, благодарение на темите кои ги доловуваат Божиќ и Нова Година...

Замрзнати предели, композиции од мали геометриски форми и осветлување кое вашиот простор го претвара во шик амбиент кој им прилега на сите љубители на Божиќниот дух. Со помош на овој вид на декорација во вашите домови носите традиционална атмосфера. Различните обрасци ги симболизираат поларните предели и планински панорами, бескрајни снежни регии, мразулци или обични традиционални украси. Овојпат, свеќите, шумите и снежните панорами не се само во вашата фантазија, благодарение на уметниците кои оваа посебна атмосфера успеаа да ја пренесат и на ѕидовите.

Изберете си Ваш омилен празничен тапет > ТУКА

Објавено:
1 декември 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
710 пати
Извор: 
Elena Luka Home