Прекрасен стан од 57m2 уреден во хармонија со природата

28 октомври 2020

Замислете дом... перфектно балансиран и споен со природата, во кој ќе изградите среќен живот со Вашето семејство. Futura Flora 57m2 е токму тоа – инспирирана од совршениот баланс на растенијата, кој е инкорпориран во секој агол од просторот.

Целата содржина прочитајте ја тука.

Објавено:
28 октомври 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
2.796 пати