Принтови со кои декоративно ќе ги разиграте ѕидовите

4 мај 2017

Доколку имате во план да направите пролетно освежување во ентериерот на вашиот дом или работно место, наједноставен, а ефективен начин, е декоративно да ги разиграте ѕидовите.

Принтовите за таа намена се одлична солуција.

Може директно да ги аплицирате на ѕидовите или пак да ги поставите во композици во рамки за слики.
Варијантите се бесконечни, па може да играте со изборот на бои, дизајни, материјали, па дури може да се потрудите да направите и свој автентичен принт.

Во продолжение ве инспирираме со неколку интересни примери.

Објавено:
4 мај 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
553 пати