Првите фотографии од Mango Home колекцијата

29 април 2021

Како што беше претходно најавено, брендот Манго одлучи да го прошири своето работење така што ќе пласираат и home колекција.

Првите фотографии конечно се планирани, а колекцијата е инспирирана од медитеранскиот начин на живот, култура и природа.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

 

Перници на риги, наметки, како и постелнина во неутрални беж, бели и сиви тонови доминираат. 

Сината и зелената се вметнати како освежување, па се имплементирани во мирисни свеќи и други детали за разубавување на домот..

Од брендот истакнуваат дека сите текстилни производи во home колекцијата се од природни материјали - лен и одржлив памук. Исто така, потенцираат дека 80 проценти од предметите се изработени во земји блиски до Шпанија, за да ја намалат употребата на пластичните амбалажите при испораката.

Погледне дел од производите:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

 

Објавено:
29 април 2021
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
890 пати