Работи кои морате да ги имате во домот за време на зимата

5 декември 2018

Овие пет детали се must have за секоја зима!

Пет најубави детали ќе Ви обезбедат удобност и ќе ви го стоплат домот и срцето во текот на зимата! Секој агол во текот на зимата може да се исполни со елементи кои ќе создадат приајтен и топол простор.
За да создадете амбиент кој ја рефлектира зимата, а студеноста оставете ја надвор, внесете текстура, топли нијанси боја со ситни детали и украси. Камин, собна билка, цвеќе и зимзелени борови гранки или гранчиња од елка ќе го дополнат овој амбиент.

Целата содржина прочитајте ја > ТУКА

Објавено:
5 декември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
696 пати