Раскош и егзотика во колекцијата „Феста“ на Coincasa

4 јули 2019

Колекцијата „Феста" се карактеризира со поголема живост во хроматичниот и декоративен избор.

Ние сме во Мексико: опкружени со раскошна и егзотична природа, со експлозија на радост и боја и под влијание на минатите култури. Ритмичките и светли геометриски шаблони ги красат ткаенините и опремуваат предмети во мулти-обоена мешавина која потсетува на популарната традиција која се ревидира со модерен клуч. Заедно со нив се и лентите, кои покриваат сè со различни големини, разнобојни или обоени во две бои, едноставни или украсени.

Исто така, тука е линијата инспирирана од тропската шума која нуди интересни дизајни: тропските лисја, хроматично третирани тон на тон, стануваат софистицирани и елегантни декоративни мотиви. Тие се опкружени со кактуси со извонредни бои за поенергичен и весел дел од колекцијата.

Дел од асортиманот за декорирање на трпезата како и декоративните предмети се карактеризираат со едноставни меки облици и живи бои. Традицијата на минатите култури се појавува во поедноставени, апстрактни и фигуративни декоративни елементи реинтерпретирани преку необични бои.

Предлогот за спалната заедно со бањата, претставува доминантен дел од колекцијата, и истата е поделена во колор приказни се со цел да понудат широка понуда:

Mexico shock – која е мешавина на силни бои и силни влијанија
Blue Mexico – линија со голем број свежи бои во нијанси на сино / индиго / зелена боја
Green natural - елегантна, на природни бои во комбинација со видот на лисјата и црвениот црвен цвет и корали.

Неповторлива шанса да го разубавите секој дел од вашиот дом со ексклузивните италијански производи со прекрасен дизајн и совршен квалитет и да купите сè што ви треба од колекцјата FESTA ESTATE на Coincasa по НЕВЕРОЈАТНИ ЦЕНИ со попусти до 50%!

Посетете нè во Skopje City Mall, приземје, и искористете ја оваа единствена шанса!
Coincasa - Italian Home Experience

 *Комерцијален текст

Објавено:
4 јули 2019
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
906 пати