Ретки ретро-разгледници од Старо Скопје

13 ноември 2018

Доколку денес главни обележја на Скопје се фонтаните и Порта Македонија, пред нешто повеќе од половина век тоа биле Народната Банка, Офицерскиот дом, преубавиот театар лоциран покрај кејот на реката Вардар и Железничката станица.

Денес ви презентираме ретки фотографии и разгледници од нашиот главен град, кои се сигурност ќе предизвикаат доза на носталгија кај повозрасните.

Целата содржина прочитајте ја ТУКА

Објавено:
13 ноември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
427 пати