Руски дизајнер на ентериери создава чуда

9 април 2020

Студиото за дизајн на ентериери на рускиот архитект и дизајнер на ентериери, Алексеј Волков, е работилница во која се создаваат чуда.

Интересно е што во неговото работно портфолио акцентот е ставен на мали, но исклучително функционални и беспрекорно складни ентериери.

Во неговиот стил на работа ќе препознаете ултра модерни решенија, но секогаш дозирани со безвременски и елегантни примеси.

Секој ентериер е карактерен, хармоничен, со отворен пристап кон комбинациите на бои и материјали што пак е база за доловување на ефект на слоевитост.

За сите што уживаат во внатрешен дизајн, неговиот профил на Инстаграм ќе го доживеат како една фантастична разгледница.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onApr 8, 2020 at 10:31pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onApr 7, 2020 at 11:23pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onApr 7, 2020 at 8:27am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onApr 5, 2020 at 11:43am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onMar 31, 2020 at 8:54am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onMar 26, 2020 at 2:43am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onMar 19, 2020 at 12:00pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onMar 18, 2020 at 8:48am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onMar 12, 2020 at 9:44am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onMar 9, 2020 at 12:33am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Алексей Волков (@alexey_volkov_ab) onMar 3, 2020 at 10:40am PST

Објавено:
9 април 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
10.033 пати