Сè е подобро во боја, а овој Инстаграм профил е доказ за тоа

14 мај 2020

Кејт Фрагола е името на девојката која ужива во боите што ја опкружуваат. На својот инстаграм профил кој што го следат повеќе од 7.000 луѓе, вели дека омилената боја ѝ е „шарена“. 

И навистина, кога ќе го погледнете, фотографиите во живописни бои ќе ви измамат насмевка на лицето. Нејзиниот фокус е архитектурата, односно колоритни згради, пред сè во Берлин, каде што и живее, но неретко споделува и од други градови каде патувала и посведочила на моќта на боите во живо.

А еве и како ги презентира нејзините искуства:

 

фото извор: @kate_fragola;

Објавено:
14 мај 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
333 пати