Шарен стан инспириран од модата

14 февруари 2017

За млада сопственичка на стан, француска модна дизајнерка, компанијата Waterform Design креирала префинет стан инспириран од модата.

Овој стан со живописни шаблони на бои што суптилно се преливаат една во друга, има отворен план на просторот со бројни детали кои го поврзуваат со светот на модата и модниот дизајн – од плетени жици во елегантна стаклена полица за книги, до проѕирно светкави текстури на сини полици кои претставуваат имитација на материјали и текстил. Станот на оваа млада дама е исполнет со ненаметливи детали, кои секогаш ќе ве хипнотизираат со својата позиција и изглед и нивниот удел во целокупниот ентериер, иако можат да бидат многу ситни и неприметливи на прв поглед.

Целата содржина прочитајте ја > ТУКА

 

Објавено:
14 февруари 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
447 пати
Извор: 
Elena Luka Home