Шест идеи како да ја уредите домашната библиотека

22 мај 2020

Домашната библиотека му дава посебен шмек и топлина на Вашиот дом. Но, не мора да го следите строгиот, „традиционален" начин на уредување на овие мали богатства, особено денес кога имате толку многу опции.

Погледнете неколку идеи кои ќе Ве инспирираат да создадете Ваша мала библиотека која ќе му даде карактер на Вашиот простор.

Инспирирајте се од индустрискиот стил

Полиците направени од индустриски цевки се особено практични ако имате малку книги. Не треба да се грижите дали ќе ги подредите книгите по боја и големина, ќе изгледаат поинтересно, а сепак ќе бидат прегледни.

Целата содржина на овој линк.

Објавено:
22 мај 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
944 пати