Шест трикови со кои станот ќе ви изгледа поголем

23 мај 2017

Ако уште не се решивте за пролетно чистење и средување на вашиот дом, тогаш сега е време да промените нешто.

Без разлика дали планирате големи промени или пак едноставно сакате да внесете свежина во вашиот дом со некои ситни детали или пак промена на бојата на ѕидовите, дозволете си пролетно уживање.

Веројатно секој од нас сака да живее во простран дом, но постојат и неколку интересни трикови со чија помош можете да направите тој да изгледа така.

Постојат некои детали и одредени работи со кои ќе направите вашиот простор визуелно да изгледа поголем, а доколку пролетва имате малку слободно време, фрлете се на работа уште веднаш!

1.Ѕидовите бојадисајте ги во светли нијанси

2.Ставете завеси од таванот до подот

3.Исполнете некој од ѕидовите со интересни фотографии

4.Ставете детали во црно – бели нијанси

5.Ако сте љубител на огледала, задолжително ставете неколку во собата

6.Ставете повеќе различни теписи 

Објавено:
23 мај 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
2.778 пати
Извор: 
modamo.info