Неутралните бои не мора да бидат здодевни доколку се употребени правилно. Овој стан кој се наоѓа во Лондон и одлично ги комбинира современите со класични елементи мудро искористувајќи ги неутралните тонови. Подгответе се да бидете воодушевени од овој навистина стилски простор.

Прво да ја погледнеме дневната соба. Колор палетата употребена насекаде низ домот е божествена. Комбинацијата на бела, крем, беж, кафена, сива и црна се совршено избалансирани. Архитектонските детали прекрасно се стопуваат со современите парчиња мебел.

Целата содржина прочитајте ја на овој линк.

Објавено:
7 април 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
481 пати