Што Вашиот број на стан вели за Вас?

14 ноември 2016

Нумерологијата уште во дамнешно време се користела за предвидување, разни толкувања, како и повикување на среќата во животот. Уште во времето на старите култури на Египет, Кина, Индија и Јапонија се верувало дека бројките имаат магична моќ.

Се верува дека некои од бројките нѝ се судбински зададени, на пример бројот кој се крие во името и презимето или датата на раѓање. Се верува и дека бројот на зградата или куќата има скриено значење за своите станари. На пример во Кина веруваат дека најдобар број за домот е 8, бидејќи симболизира парична благостостојба.

За да ја откриете судбинската бројка на својата адреса, бројот на станот треба да го сведете на едноцифрен, па така, ако живеете на бројот 63, едноставно соберете ги 6 и 3, и на тој начин ќе го добиете бројот 9. Ако вашиот стан е со број 19, соберете 1 и 9. Ќе добиете 10. Потоа ги собирате 1 и 0, што значи резултатот е број 1.

За да откриете што Вашиот број на стан кажува за Вас, кликнете > ТУКА

 

Објавено:
14 ноември 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
5.674 пати
Извор: 
Elena Luka Home