Симпатичен стан опремен со половен мебел

10 декември 2018

Овој симпатичен простор се наоѓа во една стара зграда во Гетеборг, Шведска. Во него живеат две цимерки, кои се студентки на факултетот за дизајн и обработка на дрво. Повеќе од очигледно е дека знаењата од таа област...

Целата содржина прочитајте ја ТУКА

Објавено:
10 декември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.259 пати