Симпатични и впечатливи предмети за домот од „Страдивариус“

30 октомври 2020

Само еден детаљ некогаш може да направи голема разлика во домот, да го направи местото попријатно. Понекогаш не е потребно да вложите многу средства за да направите промена и да го разубавите просторот во кој престојувате. Потребно е да имате претстава што сакате.

Ако ја преферирате колоритноста и топлината во домот, сигурни сме дека овие додатоци за домот ќе ви го привлечат вниманието.

Од чергичиња за пред врата или за во бања, преку кутии за накит, па до меки перници идеални за ова време од годината, од брендот имаат мала и симпатична колекција, во која посебно ќе се пронајдат жените.

Ние издвоивме неколку фаворити, погледнете ги:

Објавено:
30 октомври 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
460 пати