Совршено осмислена „open space" дневна во три чекори

24 март 2016

Овој стан е проектиран за брачен пар кој избра дом во нашиот прв објект „Luxury Homes" и е олицотворение на модерно организиран простор во станот, но и пример како „open space" може да биде доведен до совршенство.


Сопствениците сакаа решение кое ќе ги задоволи сите нивни потреби, од издвоен простор за одмор, преку функционална мини библиотека, па се до совршено вклопена дизајнирана трпезарија и кујна. Мислите дека е невозможно? Тимот од архитекти на „Elena Luka Home" најде решение.

Целата содржина прочитајте ја > ТУКА

 

Објавено:
24 март 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
2.623 пати
Извор: 
Elena Luka Home