Стилски решенија за ентериери за станови со различни квадратури

30 мај 2017

Рационално, а истовремено естетско решен ентериер честопати бара професионална интервенција.

Професионалниот тим архитекти од Elena Luka Home во рамките на третиот објект од комплексот El Homes-Eco Homes, Business Homes, предлага неколку различни, современи и атрактивни дизајни на ентериери на станови со различна квадратура.

Во продолжение издвојуваме неколку стилски дизајнирани ентериери на станови од 43 до 86 метри квадратни во рамките на деловно-станбениот објект Business Homess.

Residence (86 m2)

 

Lady's Choice (55 m2)


Cube (43m2)


Space (71 m2)


Smart Choice (53 m2)


High Five (66 m2)


Top Seller (64 m2)

Објавено:
30 мај 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.376 пати