Тренд: Балкони со плетени елементи и декорации

26 јуни 2020

Доколку сакате балконот да го претворите во мала оаза на уживање, плетените елементи и детали се мошне популарен тренд сезонава.

Можете да одберете плетени табуретки за дополнување на просторот или пак плетени корпи кои ќе ви бидат декор.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cozy Home Shots (@cozyhomeshots) onJun 21, 2020 at 5:42am PDT

Доколку имате гарнитура од бамбус, совршено ќе се вклопи во тој амбиент со топла атмосфера. Оние што се во двор имаат и повеќе простор и можност за уредување.

Уште еден популарен детаљ се висечките плетени изработки, кои можат да стојат само како украс, или пак да ги направите функционални и таму да ставите саксии.

Плетени чергичиња се вистински хит за уредување балкони, со кои овој простор ќе си го направите уште поудобен и ќе можете да си чекорите и боси.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M A R T A (@marta_wojtysiak) onJun 25, 2020 at 1:13am PDT

Плетени саксии се само детаљ повеќе во оформувањето на оваа летна атмосфера, кога на тоа ќе ги додадете и цвеќињата, впечатокот ќе биде комплетен.

Погледнете ги примерите во продолжение за инспирација, а вие прилагодете се на просторот со кој располагате.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mara Oliveira (@mara_leiasilva) onJun 26, 2020 at 3:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Home decor FoodLifestyle (@interior___decobyuma) onJun 26, 2020 at 2:34am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MELITE HOMES (@melite_homes) onJun 26, 2020 at 12:41am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Balcony Design & Decor Ideas (@balcony_decoration_ideas) onJun 26, 2020 at 12:01am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ingrid Antonette (@avirogretosjena) onJun 25, 2020 at 11:40pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by immowelt (@immowelt) onJun 25, 2020 at 11:30pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Home Designs (@my_home_design_dream_home) onJun 25, 2020 at 8:13pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @my_balcony_casa onJun 25, 2020 at 1:48pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by gosia (@gosiahome) onJun 25, 2020 at 1:13pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chari Oliver Luna (@charilou_) onJun 25, 2020 at 1:08pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Golnaz Raadfar (@golnaz_raadfar) onJun 25, 2020 at 12:48pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Home Decor Inspiration (@cozy_home19) onJun 25, 2020 at 12:17pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marta (@home_m_) onJun 25, 2020 at 12:06pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tonje Gulbæk (@tonjegulbaek) onJun 25, 2020 at 11:30am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(@my_little_gang) onJun 25, 2020 at 11:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@my_little_gang) onJun 25, 2020 at 11:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HOME DESIGN (@stepbystep.home) onJun 25, 2020 at 8:07am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Royal Home 4U (@royalhome4u) onJun 25, 2020 at 6:33am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Balcony Paradise (@balconyparadise) onJun 25, 2020 at 4:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MINI_malnieMarta (@mini_malnie_maksymalna) onJun 25, 2020 at 3:14am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wiola (@dlugo_i_szczesliwie) onJun 24, 2020 at 10:02pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SYBILLA /Interior/Wood/Boho (@domekzalasem) onJun 23, 2020 at 9:33am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Zadagan (@zadagan.hometextile) onJun 18, 2020 at 11:32pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Balkonowe Inspiracje (@spiritbalconyinspo) onJun 11, 2020 at 3:01am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ania (@mrs.annja) onJun 11, 2020 at 1:02am PDT

Објавено:
26 јуни 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
7.787 пати