Трендови за уредување на ентериери во 2017 година

9 февруари 2017

Доколку планирате да го уредите или преуредите својот дом, ви нудиме неколку предлози кои би можеле да ви бидат од корист – особено доколку сакате да бидете во тек со трендовите.

Морнарско – сина боја

Оваа боја би можела да го модернизира и освежи оној ентериер кој делува помалку уморно. Вклопете ја темно – сината боја во својот простор со перничиња или навлаки за мебел, или пак отидете еден чекор подалеку и обојте еден цел ѕид во собата.

Целата содржина прочитајте ја > ТУКА

Објавено:
9 февруари 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
3.352 пати
Тагови: 
Elena Luka Home interior
Извор: 
Elena Luka Home