Убав монохроматски стан во срцето на Стокхолм

12 декември 2018

Овој стан е дел од една стара зграда лоцирана во централниот дел на Стокхолм, источен дел на Шведска. Младиот брачен пар, кој живее во станот, решил да го уреди во класичен скандинавски стил. Држејќи се до основите на овој мошне популарен стил за...

Целата содржина прочитајте ја ТУКА

Објавено:
12 декември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
396 пати