Убаво осмислен ентериер во еден стан во Варшава

26 декември 2018

Младите полски дизајнери Мациеј Курковски и Мациеј Сутула изработиле одлично ентериерно решение за еден простран апартман кој вклучува и конференциска сала. Апартманот, сместен во зграда која датира од 1912 година, се наоѓа во периферниот дел на Варшава, а работниот наслов на проектот е Kredytowa.

Целата содржина прочитајте ја ТУКА

Објавено:
26 декември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
530 пати