Завесите се составен декоративен елемент на многу ентериери. Тие се како украсни рамки за вашите прозорци.

Основната функција на завесите е да дозволат во вашиот простор да влезе соодветна количина на светлина и воздух, за ентериерот да биде удобен и пријатен.

На пазарот денеска многу креативни дизајнери и уметници создаваат прекрасни колекции на завеси со чија помош вашиот стан во истиот момент кога ќе ги поставите станува шик и модерен простор за живеење. Во нивните понуди има многубројни дезени, бои, обрасци и принтови. Можете да одберете мотиви на виножито, мермер, диви цвеќиња, спирални форми...

Повеќе за оваа содржина прочитајте на ликов.

Објавено:
4 мај 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
519 пати