Улична уметност пресликана на мебел

3 јули 2017

Во последно време графитите од улицата се преселиле на невообичаено место – ентериерот каде се појавуваат во најразлични форми и облици. Сè што ќе ви падне на памет може да биде украсено со графит, од ѕидовите до табуретките. Поврзаноста е често неверојатна – мебел со класичен дизајн комбиниран со поп – арт, софа испрскана со боја, фотелја исцртана со геометриски облици.

За оние кои сакаат да го испробаат новиот тренд, доволно е и едно парче мебел отсликано со графит и целата соба ќе добие нова, креативна нота.

Повеќе за оваа содржина прочитајте на овој линк.

Објавено:
3 јули 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
337 пати