Веројатно не постои нешто поромантично од Париз и Франција, воопшто. Токму таа француска романтична нота и шмек се преточени во овој стан. Просторот е опремен со минималистички парчиња мебел во светли тонови, ретки видови на растенија со големи листови и ѕидови во бела боја на кои се закачени голем број на слики.
Големите прозори се богат извор на светлина – главна карактеристика на Париз.

Целата содржина прочитајте ја ТУКА

 

Објавено:
28 јануари 2019
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.679 пати