Видеата на оваа девојка која реставрира мебел станаа вирални

31 јули 2020

Дека “Тик-ток“ не мора да е платформа на која најчесто ќе наидете на глупави работи, доказ е и младата Хепзи Амелија Еванс.

Нејзините видеа се за самопромоција, но не на физичките делови од телото и „најсилните атрибути“, туку на работата и талентот што ги поседува.

Имено, Амелија се занимава со реставрација на мебел. Каучи, фотелји стари неколку векови, столчиња што сте мислеле дека никогаш повеќе нема да ги употребите, но од некоја непозната причина не сте ги фрлиле, таа прави да изгледаат како нови.

Но, можеби и овој занает и умешност, не би привлекле толку внимание да не беа токму споменатите видеа. Одлично анимирани, преку кои се гледа комплетната постапка на процесот и како од старо се создава новото.

Ни самата не претпоставила дека видеата ќе направат таков успех, но вистината е дека станаа вирални и добиваат илјадници допаѓања.

Погледнете и зошто:

@hepzabeth

Upholstery transformation ##upholstery ##stopmotion ##learnontiktok ##tutorial ##crafty ##creative ##diy ##interiordesign ##decor ##handmade ##tiktokartist

Buttercup - Jack Stauber

 

@hepzabeth

Victorian chair transformation ##upholstery ##stopmotion ##tutorial ##learnontiktok ##crafty ##creative ##diy ##tiktokartist ##tutorial ##interiordesign ##fyp

Renee - Sales

 

@hepzabeth

If only every chair took 15 seconds##upholstery ##tiktokartist ##creative ##content ##furniture ##furnituremakeover ##diy ##interiordesign ##decor ##fyp

Figure It Out - Blu DeTiger

 

@hepzabeth

Voiceover wingchair ##upholstery ##amsr ##tutorial ##stopmotion ##british ##crafty ##diy ##furnituremakeover ##fyp ##tiktokartist ##foryoupage ##reupholstery

Gold - Lesley Roy

 

@hepzabeth

Voiceover ##tutorial on my first TIK TOK video ##upholstery ##furnituremakeover ##reupholster ##reupholstered ##crafty ##diy ##tiktokartist ##stopmotion ##fyp

I Don't Know You - The Marías

 

 

@hepzabeth

Invisible upholstery ##upholstery ##tutorial ##furnituremakeover ##reupholster ##reupholstered ##crafty ##diy ##tiktokartist ##furniture ##fyp ##crafty

She Share Story (for Vlog)

 

@hepzabeth

Chair ##upholstery transformation! ##furniture ##furnituremakeover ##antique ##reupholstered ##reupholster ##textiles ##crafty ##stopmotion ##chair

Worry About Me - Ellie Goulding & blackbear

 

@hepzabeth

Sofa transformation! Invisible ##upholstery ##reupholstered ##stopmotion ##reupholster ##furniture ##furnituremakeover ##diy ##sofa ##crafty

Crystal Dolphin - Engelwood

 

@hepzabeth

Room transformation with massive headboard. ##headboard ##roommakeover ##upholstery ##pattern

 

 

 

Објавено:
31 јули 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
630 пати