Живописен стан со ведри бои и оригинален мебел во ентериерот

12 март 2019

 Големиот, отворен дневен престој е поделен на зони со цел да се задоволат различните потреби на големото семејство кое го сочинуваат повеќе генерации. Пространата дневна соба е дефинирна како удобен и пријатен простор во кој се собира целото семејство.

Карневалот на ведри бои и дезени внел живот во овој неутрален простор на дневната соба. Светлата палета на бои на ѕидови и мебел ги обогатиле акцентираните детали како што се декоративните перничиња и уметничките дела.

 

За да ја прочитате целата содржина притиснете > ТУКА

 

Објавено:
12 март 2019
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
944 пати
Тагови: 
paleti boi enterier